Argitoidud

Hakkliha-oapada köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Tervislik roog, milles on nii vitamiinipommidest köögivilju, kiudainerikkaid ube kui ka valgurikast liha. Tšillipulber pole küll kuigi terav ja annab roale väga sobiva maitsenüansi, aga kui sa ei soovi seda kasutada, lisa veidi rohkem paprikapulbrit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Puhasta ja tükelda paprika ja suvikõrvits. Lõika porru valge osa rõngasteks.

2. Kuumuta pannil õli. Prae selles hakkliha, kuni see muudab värvi. Lisa paprika, suvikõrvits, porru ja purustatud küüslauguküüs. Prae 5 minutit.

3. Lisa sool, pipar, paprikapulber ja tšillipulber. Sega läbi, prae veel paar minutit.

4. Vala hulka oad tomatikastmes ja vesi. Sega, kata pann kaanega ja lase 10 minutit haududa.

5. Paku riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Enel 19.mai 2014 13:55
Suurepärane ja toite roog! Kindlasti meie pere menüüs nüüdsest! :)
1