Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakkliha-oapada köögiviljadega

Argitoidud

Hakkliha-oapada köögiviljadega

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Tervislik roog, milles on nii vitamiinipommidest köögivilju, kiudainerikkaid ube kui ka valgurikast liha. Tšillipulber pole küll kuigi terav ja annab roale väga sobiva maitsenüansi, aga kui sa ei soovi seda kasutada, lisa veidi rohkem paprikapulbrit.
20-40 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
1 tk Punane paprika
200 g Väike suvikõrvits
1 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
500 g Segahakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 tl Paprikapulber
1 tl Tšillipulber
400 g Oad tomatikastmes (konserv)
1 dl Vesi
1. Puhasta ja tükelda paprika ja suvikõrvits. Lõika porru valge osa rõngasteks.

2. Kuumuta pannil õli. Prae selles hakkliha, kuni see muudab värvi. Lisa paprika, suvikõrvits, porru ja purustatud küüslauguküüs. Prae 5 minutit.

3. Lisa sool, pipar, paprikapulber ja tšillipulber. Sega läbi, prae veel paar minutit.

4. Vala hulka oad tomatikastmes ja vesi. Sega, kata pann kaanega ja lase 10 minutit haududa.

5. Paku riisiga.

KOMMENTAARID

Minime 08.nov 2017 14:11
Väga hea tuli. Kergelt vürtsikas. Kõrvale tegin lintnuudleid.
Enel 19.mai 2014 13:55
Suurepärane ja toite roog! Kindlasti meie pere menüüs nüüdsest! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega