Argitoidud

Pasta tuunikala ja röstitud tomatitega

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Ka kõige hullematele toiduga pirtsutajatele läheb pastaroog tavaliselt hästi peale! Tänu röstimisele jäävad tomatid väga magusad. Ricotta juust lisab kreemisust ja kapparitest tuleb soolakas särts! Lapsed muidugi kipuvad neid toidu seest välja nokkima, nii et otsusta ise, kas neid lisada või mitte, arvestades oma pere
maitset.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita kirsstomatid. Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaber, pintselda see oliiviõliga. Lao tomatid, lõikepool ülal,
ahjuplaadile. Rösti 200 kraadi juures 15 minutit.

2. Sel ajal kui tomatid on ahjus, keeda pasta, nõruta ja vala tagasi potti. Jäta alles 1 dl pasta keeduvett.

3. Keera pastapotile kuumus alla. Lisa pastale tuunikalakonserv koos õliga, pasta keeduvesi, röstitud tomatid, ricotta, kapparid (kui neid kasutad) ja hakitud basiilik.

4. Kuumuta kõik koos läbi. Paku kohe.

NIPP!
Kui pastat jääb üle, lisa järgmisel päeval külmale roale mõned lusikatäied majoneesi ja saad toitva pastasalati.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa