Argitoidud

Karrine lillkapsa-kartulisupp

Keskmine hinne: 3.94 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Lihtsalt valmiva kreemise supi kõrvale sobivad hästi krõbedad kuklid või röstsai.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Eralda lillkapsa küljest õisikud ja lõika vars väiksemateks tükkideks. Koori ja tükelda kartulid.

2. Lase puljong keema. Lisa kartulid ja keeda 10 minutit. Lisa lillkapsas, keeda veel 10 minutit.

3. Püreesta supp sau- või kannmikseriga täiesti ühtlaseks püreeks. Vala potti tagasi.

4. Kuumuta taas peaaegu keemiseni, lisa karripulber ja sulatatud juust. Sega juust kuuma supiga ühtlaseks. Seda on mugav teha vispliga.

5. Maitse suppi ja vajaduse korral lisa soola. Soola kogus sõltub puljongi soolasusest.

6. Kata kaanega ja lase 5 minutit maitsetel tõmmata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aaloe veera 11.märts 2015 13:03
Väga maitsev supp. Vähendasin kartulit 400-le grammile ja suurendasin lillkapsast 800-le grammile. Mulle maitseb karri väga, kogu kaks teelusikatäit kuhjaga kulus ära. Väga nämma!!!
arxitibi 17.jaan 2015 11:54
Koostisained lihtsad. Karriga tõesti olla ettevaatlik. Esialgu meenutas kartulipüreed. Normaalne naiste supp.
Diana 23.dets 2014 20:24
Maitsev! Lisasin veel natuke muskaati ja pressisin ühe küüne küüslauku maitseks.Sobisid hästi..
Marta 27.mai 2014 16:30
Väga hea jäi, kuigi neil kes vürtsi väga ei armasta soovitan karrit vähem panna
1