Argitoidud

Kala Poola kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Selle klassikalise toidu tegemiseks sobib suurepäraselt rahakotisõbralik külmutatud kala. Tõsta see ööpäev
enne toidu valmistamist sügavkülmikust tavalisse külmkappi sulama. Sulamisel tekkinud vedelik vala ära.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda kalafileesid kaaneta potis soola, pipra ja loorberilehega maitsestatud vees 10 minutit. Kui tekib
vahtu, eemalda see.

2. Kala keemise ajal ajal haki munad. Sulata kastrulis kastmeks või. Lisa 1 dl kala keeduleent, hakitud munad ja till. Sega, kuuumuta keemiseni ja maitsesta soolaga.

3. Serveeri vedelikust väljatõstetud kala kastmega ülevalatult. Kalafilee võib jätta terveks või kahvliga tükeldada, viimane versioon meeldib eriti lastele.

4. Lisandiks sobivad keedetud kartulid ja muud köögiviljad. Soovi korral nirista kalale veidi sidrunimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 08.apr 2014 11:34
Siin retseptis on tõesti sisestamisega näpuviga sisse tulnud. Nüüd on või kogus usutav ja tõene.
Leili 07.apr 2014 16:38
Kas tõesti läheb kastmesse 700 g võid? see ei tundu küll usutav.
1