Argitoidud

Kartuli-läätse panniroog

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Proteiini- ja kiudainerikkad läätsed olid aus juba vanade eestlaste toidulaual. Herned lisavad roale kaunviljade kasulikke omadusi veelgi ja tulemuseks on lihavaba, aga toekas ja toitev pannitäis. Garam masala annab indiapärase nüansi. Kui see sinu perele ei meeldi, jäta lihtsalt kasutamata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk, tükelda porgand ja kartulid.

2. Kuumuta sügaval pannil õli. Lisa garam masala, kuumuta 30 sekundit.

3. Tõsta pannile sibul ja küüslauk, prae väiksel tulel läbipaistvaks.

4. Lisa porgandi- ja kartulitükid, prae segades paar minutit.

5. Vala pannile loputatud läätsed, tomatikonserv ja vesi. Maitsesta soola, suhkru ja musta pipraga. Lase kaane all podiseda 10 minutit.

6. Lisa külmutatud herned. Keeda rooga veel 5 minutit, kuni herned on kuumust saanud ja kõik köögiviljad
ning läätsed pehmed.

7. Maitse ja vajaduse korral lisa soola.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mimm 03.apr 2015 20:48
Olen seda rooga teinud retsepti järgi. Väga maitsev. Viimasel korral asendasin läätsed kinoaga ja herneste asemel lisasin türgi oad. Ja sai veelgi parem!
kokk 08.apr 2014 17:12
lisasin juurde kanafileed, pisut ketsupit, cayenne pipart, kurkumit ja väga hea tuli.
1