Argitoidud

Kohupiima-kaerakaraskid

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Maitsev kiirküpsetis teetassi või piimaklaasi kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel kaerajahu, nisujahu, küpsetuspulber ja sool.

2. Sulata või.

3. Sega kõik ained omavahel. Sega nii palju, et tainas oleks ühtlane. Liigselt segada ega sõtkuda pole tarvis, siis jäävad saiad sitked.

4. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Puista peale veidi nisujahu.

5. Et tainas kleepub, tee edasitoimetamiseks käed jahuseks. Jaga tainas neljaks. Vajuta iga pätsike jahuste kätega küpsetuspaberil 1 cm paksuseks kettaks. Puista peale veidi kaerahelbeid.

6. Küpseta 220 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni karaskid on kuldsed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa