Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kohupiima-kaerakaraskid

Argitoidud

Kohupiima-kaerakaraskid

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Maitsev kiirküpsetis teetassi või piimaklaasi kõrvale.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 dl Kaerajahu
1 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
50 g Või
80 g Riivitud juust
250 g Kohupiim
1.5 dl Piim
1 sl Kaerahelbed
1. Sega omavahel kaerajahu, nisujahu, küpsetuspulber ja sool.

2. Sulata või.

3. Sega kõik ained omavahel. Sega nii palju, et tainas oleks ühtlane. Liigselt segada ega sõtkuda pole tarvis, siis jäävad saiad sitked.

4. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Puista peale veidi nisujahu.

5. Et tainas kleepub, tee edasitoimetamiseks käed jahuseks. Jaga tainas neljaks. Vajuta iga pätsike jahuste kätega küpsetuspaberil 1 cm paksuseks kettaks. Puista peale veidi kaerahelbeid.

6. Küpseta 220 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni karaskid on kuldsed.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes