Argitoidud

Rohelise sibula supp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Selle supi kõrvale maitseb eriti hästi soolane heeringaleib. Vähem rammusa supi saad kohvikoort kasutades.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks.

2. Haki mugulsibul ja kuumuta potis võis.

3. Lisa potti kartulikuubikud ja puljong ning keeda, kuni kartul on peaaegu pehme.

4. Haki roheline sibul ja lisa puljongi hulka. Keeda suppi, kuni kartul on täiesti pehme.

5. Püreesta poti sisu.

6. Lisa koor ja kuumuta läbi. Maitsesta sidrunimahla ja vajadusel soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa