Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aasiapärased beebiforellid

Argitoidud

Aasiapärased beebiforellid

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Õuetäis häid aroome.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Beebiforell
1 suur punt Petersell
2 vart Sidrunhein
3 küünt Küüslauk
1 4 cm jupp Ingver
Sool
Must pipar
Koriander (jahvatatud)
Õli (praadimiseks ja pintseldamiseks)
KAPSASALAT
1 pea Varajane värske kapsas (väike)
300 g Suvikõrvits
300 g Türgi oad
1 sl Maapähkliõli
Sool
Must pipar
1 peotäis Aed-harakputk
1. Haki petersell, sidrunhein, küüslauk ja kooritud ingver. Prae neid pannil õlis. Hõõru puhastatud kalad soola, musta pipra ja koriandriga. Täida kalade kõhud seguga, kinnita hambatikuga ja pintselda õliga. Grilli kalu kummaltki poolt 6–7 minutit.

2. Lõika kapsas ribadeks, suvikõrvits kangideks ja oad juppideks. Prae köögivilju õlis, kuni kõik on pehmed. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpuks sega hulka hakitud harakputk.


SOOVITUS!
Kui värskeid ube parajasti pole, kasuta külmutatud varianti.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool