Argitoidud

Kartulikroketid omletis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Nadežda Kaarma
Teen sellist omletti siis, kui kartuliputru üle jääb. Taimetoitlased võivad liha näiteks praetud seentega asendada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Koori ja keeda kartulid. Valmista kartulitest puder ning sega veidi jahtunud pudru hulka 1 muna ja maitse järgi soola.

2. Pane ahi 180 °C peale kuumenema.

3. Samal ajal haki sink tükkideks või prae hakkliha pannil. Sinki pole maitsestada vaja, kuid hakklihale lisa soola-pipart.

4. Võta kartulipudrust peopessa paras ports ning pane selle peale sinki või hakkliha. Vormi pudrust singi või hakkliha ümber pall. Tee neid nii palju, kui sellest kogusest jagub ning vormi mahub.

5. Määri 28 cm läbimõõduga vorm võiga ning aseta pallid vormi põhja.

6. Klopi omavahel kokku 3 muna ja hapukoor ning lisa maitse järgi soola. Vala munasegu vormi ning küpseta 20–25 minutit ehk kuni roog on pealt kuldpruun. Serveeri värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa