Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanakoivad kooreses kastmes

Argitoidud

Kanakoivad kooreses kastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koos köögiviljadega koores haudunud kana saab mahlane ja pehme. Sarnaselt võib valmistada ka kintsu või fileed, viimasel juhul peaks küpsetusaeg olema lühem.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Kanakoib
1 sl Või
1 tk Sibul
2 tk Porgand
200 g Rohelised oad (värsked või külmutatud)
40 g Riivjuust
Kanamaitseaine kollase karriga
4 dl Rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar
Petersell (hakitud)
1. Soovi korral eemalda koibadelt nahk. Pruunista võis, maitsesta mõlemalt poolt soola-pipraga ja tõsta ahjuvormi.

2. Viiluta sibul ja kuumuta võis läbi. Tõsta koibade juurde vormi. Koori porgandid ja lõika kangideks. Pane koos ubadega samuti vormi. Riputa üle riivjuustuga, lisa kanamaitseaine ja rõõsk koor. Vedelikku peaks olema nii palju, et koivad ja köögivili oleks kaetud. Vajadusel lisa pisut puljongit.

3. Riputa vormi hakitud peterselli. Küpseta 180-kraadises ahjus 35–40 min. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes