Argitoidud

Kanakoivad kooreses kastmes

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Koos köögiviljadega koores haudunud kana saab mahlane ja pehme. Sarnaselt võib valmistada ka kintsu või fileed, viimasel juhul peaks küpsetusaeg olema lühem.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Soovi korral eemalda koibadelt nahk. Pruunista võis, maitsesta mõlemalt poolt soola-pipraga ja tõsta ahjuvormi.

2. Viiluta sibul ja kuumuta võis läbi. Tõsta koibade juurde vormi. Koori porgandid ja lõika kangideks. Pane koos ubadega samuti vormi. Riputa üle riivjuustuga, lisa kanamaitseaine ja rõõsk koor. Vedelikku peaks olema nii palju, et koivad ja köögivili oleks kaetud. Vajadusel lisa pisut puljongit.

3. Riputa vormi hakitud peterselli. Küpseta 180-kraadises ahjus 35–40 min. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa