Argitoidud

Kohupiima-astelpaju kausitort

Keskmine hinne: 2.93 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ingveriga tatraküpsised koos kohupiimavahu ja hapuka astelpajumoosiga annavad magustoidus kokku imepärase maitsekoosluse. Kui astelpajumoosi mahepoest ei leia, keeda moos ise marjadest ja vähesest suhkrust ning suru läbi sõela. Valmista maius klaasist kaussi või portsjonitena pokaalidesse.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Purusta küpsised köögikombainis või kilekotis tainarulliga. Laota 1/3 küpsisepurust kausi või pokaalide põhja.

2. Vahusta koor suhkrutega, sega hulka kohupiimapasta. Laota 1/3 sellest küpsisepõhjale ja pane peale 1/3 moosi. Puista moosile teine kolmandik küpsiseid, pane sellele taas kolmandik kohupiimakreemist ja samuti moosi.

3. Toimi nii ka kolmandat korda. Naudi kohe või hoia serveerimiseni külmas. Vahetult enne serveerimist kaunista astelpajumarjadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa