Argitoidud

Soe porgandi-fetasalat

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Söö end saledaks Autor: Tiina Lebane
Ahjus küpsenud porgandid on imemaitsvad. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Eelkuumuta ahi 200 kraadini.

2. Kui ahi soojeneb, koori porgandid ja lõika paraja suurusega sektorites.

3. Küpseta porganidsektoreid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 35 kuni 40 minutit, kuni need on pehmed.

4. Sega kokku kastmeained ja piserda kaste soojadele porganditele. Puista peale rukolalehed, väiksemaks pudistatud feta ja röstitud seedermänniseemned.



SOOVITUS!
* Küpseta korraga suurem kogus porgandeid ja kasuta neid salatipõhjana nii soojalt kui külmalt.
* Salat sobib hästi ka tööle kaasa võtta. Sel juhul paki salatiained ja kaste eradli anumatesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa