Argitoidud

Rikkalik frikadellisupp

Keskmine hinne: 1.85 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Maitsev ja tervislik frikadellisupp on paljude lemmik, eriti kui seal on isetehtud frikadellid. Et lastel parem isu oleks, tasub kutsuda nad appi frikadelle veeretama.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit

1. Sega kokku frikadellitainas ja jäta 15–30 minutiks maitsestuma.

2. Aja vesi suuremas potis keema ja lisa puljongimaitseaine.

3. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, viiluta puhastatud porgand(id). Lisa puljongisse tükeldatud värske kapsas ja keeda 5 minutit. Seejärel lisa kõik teised köögiviljad ja keeda kaane all veel 5 minutit.

4. Vormi samal ajal frikadellitainast pisikesed pallikesed. Lihtsam on teha seda märgade kätega. Lisa frikadellid supile ja sega läbi, riisu tekkinud vaht.

5. Keeda, kuni frikadellid on pinnale tõusnud ja köögiviljad pehmed. Vajadusel lisa soola või pipart. Serveerimisel riputa peale hakitud rohelist sibulat ja tilli.



HEA TEADA!
* Frikadellid võid valmis keeta ka eraldi nõus. Siis saad selgema leemega supi.
* Kui sa ei kasuta puljongipulbreid, on sul kindlasti sügavkülmas varuks isekeedetud puljongit, millega supi keetmine sama nobedalt külgeb.
* Retseptis on kasutatud Santa Maria puljongimaitseainet.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 10.juuli 2014 20:35
Päris hea supp - maitseb nagu ennemuiste. Kõik jäid rahule!
1