Argitoidud

Halvaakeeks apelsinimarmelaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Halvaa ja apelsinimarmelaad annavad koos sukaadi ja mandlitega keeksile imehea maitse. Kaunista küpsetis soovi korral tuhksuhkru või meelepärase glasuuriga.  Kogus 8 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vahustades.

2. Sega hulka marmelaad, sukaad, mandlipuru ja kakaojahu.

3. Seejärel sega hulka küpsetuspulbrijahusegu, rumm ja riivitud halvaa.

4. Tõsta tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 1,5–2-liitrisse rõngasvormi. Küpseta ahjus 160° juures 1 tund. Jahuta keeksi pool tundi vormis ja kummuta siis välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annake33 15.apr 2014 19:26
lemmik
1