Argitoidud

Päikest täis ahjuroog

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Oma Maitse Autor: Marju Randmer
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Rösti kaerakruupe umbes 1 minut kuival kuumal pannil. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud peekon, sibulasektorid ja õli, seejärel kuumuta paar minutit, kuni peekonist on rasv välja sulanud. Pane segu ahjuvormi, kalla peale puljong, kata roog kaane või fooliumiga ning pista 35–40 minutiks 180-kraadisesse ahju.

2. Valmis toidule puista peale tomatiribad, hakitud küüslauk ja petersell. Kõrvale sobib törts hapukoort.



HEA TEADA!
* Ahjurooga sobivad köögiviljapuljongi asemel ka kanapuljong või lihapuljong.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mhm 18.juuni 2014 07:41
kruubid ostsin looduspere poest vt. http://www.looduspe-
re.ee/kontakt.htm
mall 11.juuni 2014 12:42
Aitäh info eest! Toidutare võikski retseptis selliste toorainet juurde infolingi lisada, mida tavapoest otsida ei tasu või kui on tegemist mõne spetsiifilisema koostiosaga - info, kelle toodang või kust hankida saab.
Siiri Kirikal 10.juuni 2014 11:47
Need kaerakruubid, mida Marju siin retseptis kasutas, on Kaarli talu toodang. Müügil nende kodukohas Väike-Maarjas, kus neil on oma väike äri ning mujal Eesti poodides-turgudel, kes on sortimenti väiketootjate kaupa võtnud.
mall 10.juuni 2014 09:31
Retseptis on kaerakruubid, kas keegi on neid müügil kuskil näinud? Kaerahelbeid on igal pool, aga kruupe ei õnnestunud küll leida. Odrakruup on hoopsi teine asi.
Anne 10.juuni 2014 08:08
Säästumarketis on kruubid, mis keevad pehmeks tõesti 30-40 minutiga.
mhm 07.juuni 2014 22:08
roog ise päris maitsev, aga infoks niipalju et öeldud 35-40 min. see küll valmis ei saa, mul läks 2 tundi 15 min. nt.
mad 05.mai 2014 08:36
taimetoitlastele peekoniga ahjuroog?
1