Argitoidud

Kevadine brokolipirukas feta ja kirsstomatitega

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kaunil rohelisel spinatipõhjal brokolifetapirukas maitseb imehea ja on tõeliseks peolaua ehteks oma värvilises kuues. Kogus 10 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Sega kuivained omavahel, lisa toasoe või ja sulanud spinat. Sega ühtlaseks tainaks ja rulli või suru see 26–28 cm pirukavormi põhja ja äärtele.

2. Poolita porru, loputa kraani all ja lõika õhukesteks viiludeks. Hauta pannil õlis mõni minut. Laota vormi tainale.

3. Keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees 3 minutit, nõruta kiirelt sõelal ja laota porrule.

4. Lõika fetajuust kuubikuteks ja jaga kaunilt pirukale.

5. Vispelda munad koore ja jahuga, lisa purustatud küüslauguküüned, sool ja riivitud juust. Kalla vormi. Laota kaunilt peale pooleks lõigatud kirsstomatid ja puista peale riivitud juust.

6. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 35–40 minutit või kuni pirukas küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
snuuups 27.mai 2014 10:10
mmmmmmmmm
1