Argitoidud

Tomatist mahlane krevetipirukas

Keskmine hinne: 2 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kaunilt hõrk krevetipirukas igale peolauale. Maitseb parimalt ahjusoojalt. Võid sama täidisega pirukaid küpsetada ka väikestes tartaletivormides või muffinipanni pesades. Kogus 8 kuni 10 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Sega kuivained omavahel, lisa toasoe või ja hakitud petersell. Nirista hulka 0,5 dl külma vett ja sega ühtlaseks. Vajadusel lisa veel vähehaaval vett, kuni saad ühtse tainapalli.

2. Nõruta (sulatatud) krevetid ja konservtomatid, sega ülejäänud täidiseainetega.

3. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 10 x 30 cm suuruseks piklikuks nelinurgaks. Vormi näppudega väikesed ääred, et täidis välja ei voolaks.

4. Jaga täidis lusikaga põhjale ja lükka kahvliga ühtlaselt laiali. Puista peale juust ja küpseta 225 kraadi juures u 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa