Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lehttainast pirukad pirni ja kitsejuustuga

Argitoidud

Lehttainast pirukad pirni ja kitsejuustuga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lehttainast kiired suupistepirukad maitsevad ahjusoojana imehead klaasi valge veini kõrvale. Valmivad väga lihtsalt. Tõsta lehttainaplaadid eelmisel õhtul külmkappi aeglaselt sulama, nii jäävad pirukad küpsedes mõnusalt õhulised.
kuni 20 min
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
4 plaati Lehttainas (külmutatud)
200 g Kitsejuust
2 tk Pirn (väike)
3 sl Vedel mesi
Tüümian
1. Pane ahi 225 kraadi juurde sooja.

2. Lõika lehttainaplaadid kolmeks ja vajuta võiga määritud muffinipanni pesadesse.

3. Jaga ka kitsejuust 12 osaks, pane tükike igasse muffinivormi.

4. Lõika pirnid 12 sektoriks, tõsta samuti muffinipanni pesasse ja nirista peale vedelat mett.

5. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 8–10 minutit. Võta ahjust ja lase 5–10 minutit vormis jahtuda, kaunista tüümianioksakesega, tõsta vaagnale ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes