Argitoidud

Koorene kanasupp köögiviljadega

Keskmine hinne: 2.95 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suppi on hea külmutada portsjonitena. Enne tarvitamist lase külmkapis sulada ning seejärel soojenda.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Lase õli potipõhjas kuumaks, lisa kanakintsud ja pruunista. Vala juurde vein ja kuumuta aurustumiseni. Lisa sibulasektorid ja tükeldatud sellerivarred, porru, tüümian ja loorber. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vesi, kata pott kaanega ja hauta 45 minutit, kuni kana ja köögiviljad on pehmed.

2 Eemalda loorberilehed ja tüümian, tõsta kanatükid leemest välja ja võta liha luudelt. Pane umbes 150 g liha potti tagasi ja püreeri supp. Lisa vahukoor ja kuumuta läbi. Serveeri ülejäänud lihatükkidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marjanne 04.märts 2015 11:02
Ideaalne laisa inimese supp ja omapärase maitsega.
1