Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorene kanasupp köögiviljadega

Argitoidud

Koorene kanasupp köögiviljadega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suppi on hea külmutada portsjonitena. Enne tarvitamist lase külmkapis sulada ning seejärel soojenda.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kanakints
Õli
3 dl Valge vein
2 tk Sibul
4 vart Seller
3 tk Porrulauk
2 l Vesi
2 lehte Loorber
2 vart Tüümian
3 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
1. Lase õli potipõhjas kuumaks, lisa kanakintsud ja pruunista. Vala juurde vein ja kuumuta aurustumiseni. Lisa sibulasektorid ja tükeldatud sellerivarred, porru, tüümian ja loorber. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vesi, kata pott kaanega ja hauta 45 minutit, kuni kana ja köögiviljad on pehmed.

2 Eemalda loorberilehed ja tüümian, tõsta kanatükid leemest välja ja võta liha luudelt. Pane umbes 150 g liha potti tagasi ja püreeri supp. Lisa vahukoor ja kuumuta läbi. Serveeri ülejäänud lihatükkidega.

KOMMENTAARID

Marjanne 04.märts 2015 11:02
Ideaalne laisa inimese supp ja omapärase maitsega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool