Argitoidud

Kalkunivardad jogurtikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Idamaise hõnguga vardaid paku lavaši, riisi või rohelise salatiga. Külmuta vardad enne küpsetamist.
Valmistusaeg: 20-40 min

10 min + 15 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul hästi peeneks. Sega hakkliha, sibul, karripasta ja enamik hakitud koriandrilehtedest. Maitsesta
soolaga. Mässi 2–3 sl hakkmassist puitvarraste ümber. Pane sügavkülma.

2. Tarvitamiseks tõsta külmutatud vardad küpsetuspaberile ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus läbivalt küpseks, u 15 minutit.

3. Kastmeks sega jogurt hakitud mündi- ja ülejäänud koriandrilehtede ning purustatud küüslauguga. Maitsesta soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa