Argitoidud

Veiselihahautis köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tõsiselt toitev roog, pikalt haududes läheb aina paremaks. Külmuta parajate portsjonitena.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Koori porgandid, kaalikas ja pastinaak. Lõika porgandid ja pastinaak juppideks, kaalikas kuubikuteks. Liha lõika kuubikuteks ja veereta jahus. Pruunista pannil kahes jaos ja tõsta potti.

2. Hakitud sibulat kuumuta pannil u 5 minutit. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Lisa puljong ja õlu. Lisa rosinad ja köömned. Maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta 1 minut. Lisa köögiviljad ja hauta veel 50 minutit. Lisa hakitud petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa