Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Veiselihahautis köögiviljadega

Argitoidud

Veiselihahautis köögiviljadega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tõsiselt toitev roog, pikalt haududes läheb aina paremaks. Külmuta parajate portsjonitena.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
300 g Porgand
300 g Kaalikas
300 g Pastinaak
800 g Veiseliha (praetükk)
0.5 dl Nisujahu
3 sl Õli
3 tk Sibul
1 sl Tomatipasta
8 dl Veisepuljong
500 ml Tume õlu (näit. Guinness)
1 sl Rosinad (soovi korral)
2 sl Petersell (hakitud)
Sool
Must pipar
1 tl Köömen
1. Koori porgandid, kaalikas ja pastinaak. Lõika porgandid ja pastinaak juppideks, kaalikas kuubikuteks. Liha lõika kuubikuteks ja veereta jahus. Pruunista pannil kahes jaos ja tõsta potti.

2. Hakitud sibulat kuumuta pannil u 5 minutit. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Lisa puljong ja õlu. Lisa rosinad ja köömned. Maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta 1 minut. Lisa köögiviljad ja hauta veel 50 minutit. Lisa hakitud petersell.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes