Argitoidud

Rabarberine veiselihasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Esimene kevadine tärkaja rabarber ei passi mitte ainult koogi või magustoidu sisse. Oma happelisusega on ta suurepärane lisand ka marinaadi või salatisse.
Valmistusaeg: üle 60 min

40 minutit + 15 minutit ahjus + üleöö marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika rabarber juppideks ja sega ülejäänud ainetega. Lõika liha vajadusel pikuti pooleks, et saaksid u 5–6 cm läbimõõduga tükid. Tõsta marinaadi ja vaata, et see igast küljest liha kataks. Pane ööseks külmkappi.

2. Võta liha marinaadist, kuivata ja prae pannil õlis 4–5 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soolaga ja küpseta
200-kraadises ahjus 15 minutit. Võta ahjust, keera fooliumisse ja lase 5–10 minutit puhata. Lõika õhukesteks viiludeks.

3. Vala marinaad koos rabarberitükkidega potti ja lisa palsamiäädikas. Lisa sibularattad. Hauta kõike umbes 5 minutit, kuni rabarber ja sibul on pehmed.

4. Viiluta šampinjonid, prae õlis läbi ja maitsesta soolaga. Koori ja viiluta kurk. Jaga salatilehed taldrikutele ja tõsta peale kurgiviilud, liha ja seened. Tõsta salatile ka marinaadist võetud sibulad ja rabarberid ning nirista peale kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa