Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Baklažaanilasanje hakklihaga

Argitoidud

Baklažaanilasanje hakklihaga

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Poole tunniga valmiv maitsev lõunasöök, milles õhukesed baklažaani- ja suvikõrvitsaviilud asendavad kaloririkkaid lasanjeplaate. Serveeri rooga rukolasalatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Suvikõrvits
300 g Baklažaan
450 g Veisehakkliha
1 sl Õli
400 g Purustatud tomatid küüslauguga (konserv)
150 g Riivjuust
1 tl Sool
Suhkur
1. Lõika suvikõrvits ja baklažaan pikuti viiludeks. Keeda neid 2–3 minutit soolakas vees ja nõruta.

2. Pruunista pannil õlis hakkliha; kalla peale tomatikonserv, maitsesta soola ja terakese suhkruga ning keeda 2–3 minutit.

3. Kata pikliku keeksivormi põhi küpsetuspaberiga. Tõsta vormi kiht köögiviljaribasid ja kiht hakkliha-tomatikastet, puista üle juustuga. Tee nii veel kaks korda. Vajuta kihid tugevalt kokku, et kõik oleks vedelikuga kaetud.

4. Küpseta ahjus 200° juures 20 minutit. Lase pisut jahtuda ning serveeri salatiga.

KOMMENTAARID

siniliblikas 17.aug 2016 18:56
Superhea!!!
Eva 16.juuni 2015 20:28
Taldrikule tõstes lagunes koost, aga maitse oli väga hea :P
snuuups 27.mai 2014 10:08
mmmmmmmmm
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes