Argitoidud

Baklažaanilasanje hakklihaga

Keskmine hinne: 4.6 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Poole tunniga valmiv maitsev lõunasöök, milles õhukesed baklažaani- ja suvikõrvitsaviilud asendavad kaloririkkaid lasanjeplaate. Serveeri rooga rukolasalatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika suvikõrvits ja baklažaan pikuti viiludeks. Keeda neid 2–3 minutit soolakas vees ja nõruta.

2. Pruunista pannil õlis hakkliha; kalla peale tomatikonserv, maitsesta soola ja terakese suhkruga ning keeda 2–3 minutit.

3. Kata pikliku keeksivormi põhi küpsetuspaberiga. Tõsta vormi kiht köögiviljaribasid ja kiht hakkliha-tomatikastet, puista üle juustuga. Tee nii veel kaks korda. Vajuta kihid tugevalt kokku, et kõik oleks vedelikuga kaetud.

4. Küpseta ahjus 200° juures 20 minutit. Lase pisut jahtuda ning serveeri salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siniliblikas 17.aug 2016 18:56
Superhea!!!
Eva 16.juuni 2015 20:28
Taldrikule tõstes lagunes koost, aga maitse oli väga hea :P
snuuups 27.mai 2014 10:08
mmmmmmmmm
1