Argitoidud

Ingverinuudlitega lõhevokk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kalavokk on tervislik ja valmib argiõhtul kiirelt. Soovi korral võid lisada ka küüslauku ja tšillikastet, nii saad veelgi mõnusama roa.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lõhefilee kuubikuteks, sega 2 sl sojakastme ja 2 tl riivitud ingveriga. Lase maitsestuda seni, kuni tükeldad köögiviljad.

2. Koori porgandid ja pastinaak, lõika peenteks ribadeks. Poolita porru ja lõika poolrõngasteks. Kuumuta vokkpannil õli, lisa pastinaagi- ja porgandiribad ning prae 5 minutit pidevalt segades.

3. Lisa porru, nuudlid ja 3 dl vett, kuumuta segades 4–5 minutit. Lisa kalakuubikud koos marinaadiga, kuumuta läbi. Maitsesta 2 sl sojakastme ja 1 tl ingveriga ning soovi korral ka tšillikastme ja purustatud küüslauguga. Pigista sidrunist mahla peale. Serveeri kohe.


NB! Kuumuta kala vaid mõni minut, et see ei küpseks üle ega muutuks kuivaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa