Argitoidud

Kanapallid spinatipastaga

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Praegu on parim aeg pestot teha. Lisaks spinatile või basiilikule sobivad selle valmistamiseks suurepäraselt ka nõges, karulauk ja naat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane koorikuta sai külma veega likku. Kui see on pehme, kalla vesi ära ja pigista sai hästi kuivaks. Sega hakkliha, munad, leotatud sai, riivitud parmesan ja hakitud murulauk. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi tainas hästi läbi. Veereta väikesed pallid ja prae võis või õlis 8–10 minutit.

2. Peenesta spinati- ja petersellilehed, soolapähklid ja küüslauk koos õliga blenderis või saumikseriga. Sega hulka riivjuust ja lisa natuke pastakeeduvett. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda pasta pehmeks ja nõruta.

3. Sega pestoga ja serveeri kanapallidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa