Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanapallid spinatipastaga

Argitoidud

Kanapallid spinatipastaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Praegu on parim aeg pestot teha. Lisaks spinatile või basiilikule sobivad selle valmistamiseks suurepäraselt ka nõges, karulauk ja naat.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Kanahakkliha (delikatess)
4 viilu Sai
2 tk Muna
75 g Riivitud parmesan
Murulauk (hakitud)
Sool
Must pipar
Praadimiseks õli
SPINATIPESTO
50 g lehti Spinat
1 peotäis lehti Petersell
1 dl Soolapähklid
3 küünt Küüslauk
0.75 dl Oliiviõli
30 g Parmesan
Sool
Must pipar
PASTA
300 g Pasta (nt papardelle)
1. Pane koorikuta sai külma veega likku. Kui see on pehme, kalla vesi ära ja pigista sai hästi kuivaks. Sega hakkliha, munad, leotatud sai, riivitud parmesan ja hakitud murulauk. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi tainas hästi läbi. Veereta väikesed pallid ja prae võis või õlis 8–10 minutit.

2. Peenesta spinati- ja petersellilehed, soolapähklid ja küüslauk koos õliga blenderis või saumikseriga. Sega hulka riivjuust ja lisa natuke pastakeeduvett. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda pasta pehmeks ja nõruta.

3. Sega pestoga ja serveeri kanapallidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes