Argitoidud

Naadisupp spargliga

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rohkelt värsket sisaldav supp rohetab kevadele kohaselt. Naadi võid asendada spinati, nõgese või oblikaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja porgand. Haki porru ja sibul, lõika kartulid ja porgand väikesteks kuubikuteks.

2. Lõika spargel umbes 1 cm juppideks. Kuumuta õli poti põhjas, lisa porru ja sibul ja hauta 3–4 minutit. Vala potti vesi, lisa kartul, porgand ja riis.

3. Kuumuta supp keemiseni, alanda kuumust ja keeda 12–15 minutit või kuni köögiviljad ja riis on peaaegu
pehmed. Sega hulka spargel ja spinat ning keeda veel 5 minutit. Lisa kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta keemiseni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa