Argitoidud

Karulaugu-sealiha vokk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vürtsika roa valmimiseks kulub alla poole tunni, mistõttu see sobib suurepäraselt argiõhtuks. Karulaugu asemel võid lisada hoopis spinatit. Serveeri juurde nuudleid või riisi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibul ja lõika viiludeks. Haki küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika peenteks ribadeks. Lõika ka sealiha peenteks ribadeks.

2. Aja õli vokkpannil hästi kuumaks, pruunista liha kiiresti õlis kahes osas ning tõsta kõrvale. Lisa pannile paprika, sibul, tšilli ja küüslauk ning voki paar-kolm minutit.

3. Lisa karulauk ja kuumuta läbi. Sega soja- ja austrikaste ning vala pannile. Tõsta pannile liha ja küpseta 3–4
minutit. Serveeri nuudlite või riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa