Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lestafilee oblikakastmes

Argitoidud

Lestafilee oblikakastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Õrnast kevadisest hapukoblikast maitsenüansi saanud kala maitseb hõrgult. Lesta asemele sobib ka muu valge kala filee.

20-40 min

15 min + 10 min ahjus

Retsept
portsjonile
600 g Lestafilee (või muu valge kala filee)
75 g Või
2 dl Valge vein
3 sl Toorjuust ürtidega
1 suur punt Hapuoblikas
Sool
Must pipar
1. Pane kala ahjuvormi, nahapool all. Maitsesta soola ja pipraga, lao peale õhukesed võiviilud ja vala ka vein.

2. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 min.

3. Tõsta kala taldrikule ja hoia soojas. Vala pannile valgunud mahl kastmepotti, sega hulka toorjuust ja kuumuta läbi. Sega hulka väiksemaks rebitud oblikalehed ja kuumuta u minut aega, kuni pehmenevad. Tõsta kaste kalale ja serveeri koos keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke