Argitoidud

Basiilikurikkad hakkpihvid

Keskmine hinne: 3.28 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ürdimaitselised mahlased pihvid koos marineeritud kartulisalatiga sobivaks koguperesöögiks.
Valmistusaeg: üle 60 min

55 min + 2 tundi maitsestumiseks

1. Koori kartulid ja pane soolaga maitsestatud vette keema. Keeda pehmeks ja nõruta. Haki sibul ja päiksekuivatatud tomatid. Sega kokku tomatite õli, tšillikaste, äädikas, sool ja pipar. Lõika kartulid sektoriteks, väikesed võivad jääda terveks. Sega hulka hakitud sibul ja päikesekuivatatud tomatid ning marinaad. Lase paar tundi maitsestuda.

2. Sega koor ja kaerahelbed. Haki porru ja hauta õlis pehmeks. Lisa kaerahelvestele koos hakkliha, muna, hakitud basiiliku ja maitseainetega. Klopi hästi läbi. Jaga portsjoniteks ja patsuta pihvideks. Paneeri riivsaias ja prae õlis 4–5 min mõlemalt poolt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa