Argitoidud

Itaalia oasupp tilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Euronics
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Prae chorizo't paksupõhjalisel pannil, kuni see krõbedaks muutub. Aseta majapidamispaberile nõrguma.

2. Lase tomatid püree-ekstraktorit kasutades mahlapressist läbi.

3. Kuumuta suurel pannil õli, lisa sibul ja küüslauk, kuumuta madalal kuumusel umbes 10 minutit.

4. Lisa till, seller ja porgandid ning hauta veel 5 minutit.

5. Lisa tomatid, chorizo, rosmariin, puljong ja suhkur, kuumuta keemiseni.

6. Vähenda kuumust, lase kaane all 30 minutit haududa.

7. Lisa pasta, hauta 5 minutit.

8. Sega sisse oad, hauta 4 minutit, et need läbi kuumeneks.

9. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa petersell. serveeri värske krõbeda leivaga.

MÄRKUS: Kui supp muutub liiga paksuks, lisa veel pisut puljongit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa