Argitoidud

Ploomipuding mandlitega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Euronics
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Eelsoojenda ahi 180°C-ni.

2. Määri 3-liitrine ahjukindel vorm võiga.

3. Lase ploomid püree-ekstraktorit kasutades mahlapressist läbi.

4. Lisa püreele peensuhkur ja vesi, sega hoolikalt läbi ja vala vormi.

5. Vahusta või ülejäänud suhkruga.

6. Lisa ükshaaval munad, seejärel jahu, mandlid ja piim. Määri see ploomisegule. Kõige peale lisa mandlihelbeid.

7. Küpseta umbes 45 minutit.



Suhkrusiirupi valmistamine

1. Kalla suhkur ja vesi paksu põhjaga potti ja kuumuta väga madalal kuumusel pidevalt segades, kuni suhkur on lahustunud.

2. Tõsta kuumust ja keeda segu 10 minutit.

3. Tõsta tulelt ja lase täielikult jahtuda. Hoia õhukindlas anumas ja jahedas kohas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa