Argitoidud

Argine tatrapada Merevaiguga

Keskmine hinne: 3.82 Allikas: Tatratoidud Autor: Lia Virkus
Lihtne argiõhtu pajaroog, mille teeb mõnusalt kreemjaks Merevaik. Seda saad valmistada nii pruuni kui ka toortatratanguga, kumba just parasjagu eelistad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta porgandid ja tükelda kana. Kuumuta pannil õli, lisa kurkum ja kuumuta läbi. Lisa hakitud sibul, kuumuta klaasjaks ja tõsta malmpotti.

2. Kuumuta ka porgandi- ja kanatükid ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta samuti potti ja kalla peale puljong. Lisa pestud tatar ja hauta kaane all umbes 15 minutit, kuni kõik on pehme.

3. Kõige lõpuks lisa tükeldatud kurk ja nii palju Merevaiku, kui kreemjat pajarooga soovid. Kuumuta veel mõni minut ja maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Puista üle hakitud värske maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Staar 14.apr 2015 22:13
Hea vaheldus igapäevasele toidule. Järgmisel korral lisaksin rohkem toortatratangu (ilmselt 2x rohkem). Ilmselt vahelduse mõttes teen teinegi kord.
veronika 12.veeb 2015 18:39
väga hea
Veiko 02.juuni 2014 13:26
Piisavalt lihtne valmistada, et ka minusugune algaja saaks sellega hakkama ja täitsa hea tuli välja. Naine kiitis ja isegi laps sõi (vist) natuke.. :D Maitsestasin ainult kanaliha aga kuna marineeritud kurk oli piisavalt soolane siis polnudki lõpus kogu toitu maitsestada vaja.
siniliblikas 20.mai 2014 18:11
tatar pole mu lemmik, aga selles pajas huvitav ja väga maitsev, aitäh põneva retsepti eest.
1