Argitoidud

Mõnusalt terav sealihavokk

Keskmine hinne: 2.28 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Vürtsikas vokiroog, kuhu tasuks kindlasti lisada ka värsket tšillit, soovitatavalt linnusilmatšillit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika liha peenikesteks ribadeks ja sibulad õhukesteks sektoriteks.

2. Viiluta porgandid, suvikõrvits ja seened. Puhasta ja haki tšilli.

3. Aja vokkpannil õli tuliseks. Pane pannile liharibad ja pruunista. Lisa sibul, porgand ja tšilli, kuumuta segades läbi. Vala hulka 2 dl vett, tšilli- ja sojakaste, hauta kaane all 15 minutit.

4. Sega juurde suvikõrvitsa- ja seeneviilud ning hauta veel 10 minutit. Sega kartulijahu 1 dl veega ja lisa pannile, kuumuta segades keemiseni.

5. Maitsesta vajadusel veel sojakastmega. Puista üle hakitud murulauguga ja serveeri keedetud basmatiriisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa