Argitoidud

Köögiviljatagine kuskussiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Pille Enden
Marokopärane köögiviljaroog on just selline, mida mõnusalt seltskonnaga koos mekkida. Sobib väga hästi vürtsika kuskussiga, aga võib pakkuda ka riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ja kuumuta 5 minutit õlis, kuni sibul on kergelt pruun. Lisa suuremateks kuubikuteks või sektoriteks lõigatud suvikõrvits, kaneel ja riivitud ingver ning kuumuta 1 minut, samal ajal segades.

2. Vala peale puljong. Lisa ploomid ja mesi, sega läbi ja hauta kaane all 8–9 minutit. Lisa tükeldatud paprikad ja hauta veel 8–10 minutit.

3. Sega hulka hakitud tüümiani-, koriandri- ja piparmündilehed.

4. Vala kuskussile 4 dl keevat vett ning sega hulka harissa, sool ja kikerherned. Lase 5 minutit kaane all seista. Sega kahvliga kohevaks. Tõsta taldrikutele kuskuss ja sellele köögivili. Raputa peale piparmündilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maria 17.aug 2015 16:55
Jälgisin retsepti väga täpselt ja teen igapäevaselt süüa, kuid see söök söödav polnud ja pere jäi õhtusöögita. Võib-olla on viga kogustes, kuid asjad tõesti sobinud kokku.
1