Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Roheline salat

Argitoidud

Roheline salat

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Salat (verev oblikas, Rooma salat, frisee)
1 peotäis lehti Basiilik
100 g Toorsuitsupeekon
1 tk Punane sibul
6 tk Kirsstomat
6 sl Õlikaste
1. Sega kastmeained ühtlaseks ning lisa õhukesed sibulaviilud. Sellest muutub kaste veelgi maitsekamaks
ning sibula kibedus maheneb.

2. Prae peekonit liigse rasva eraldumiseni ning nõruta siis majapidamispaberil.

3. Rebi salati- ja basiilikulehed suupärasteks ning sega kastme ja sibularatastega. Serveeri tomatite ja krõbeda peekoniga.


ÕLIKASTME RETSEPTI VAATA SIIT!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes