Argitoidud

Kevadine spargel sidrunivinegretiga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Imelihtne retsept sidrunilise vinegreti ja pehme rebuga munaga on klassika, mille maitsemälestus teeb valvsaks iga sparglihooaja eel. Kui oled turul tähelepanelik, võid leida ka kohalikku väga hõrku sparglit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori spargli varreosa puitunud kest. Aseta sparglid ahjuvormi, puista peale pisut sidrunikoort ja soola ning nirista üle oliiviõli ja veega. Kata vorm fooliumiga ning küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit ehk soovitud pehmuseni. Nõruta ja aseta serveerimistaldrikutele.

2. Sega kausis vispliga sidrunimahla hulka sinep ja maitseained. Segamist jätkates lisa peene nirena oliiviõli. Vispelda, kuni saad koheva kastme. Kontrolli maitsestust, lisa siis munakuubikud ja vala saadud kaste sparglitele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa