Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Maksakaste

Argitoidud

Maksakaste

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri maksakastet kartulipudru või keedukartuli ja hapukurgi või marineeritud peediga. Kastme puhul on tähtis jälgida, et maksa üle ei prae. Piisab vaid mõnest minutist, et see küpseks saaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisemaks
1 tk Sibul
2 sl Nisujahu
4 dl Vesi
100 g Hapukoor
Roheline sibul või murulauk
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
1. Lõika maks 4 cm pikkusteks ja 1 cm laiusteks ribadeks, prae kiirelt rasvaines.

2. Lisa tükeldatud sibul ning maitsesta soolapipraga.

3. Lisa jahu ja sega läbi. Kalla juurde kuum vesi ja hauta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Sega hulka hapukoor ja hakitud roheline sibul või murulauk. Viimistle maitse soola-pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes