Argitoidud

Maksakaste

Keskmine hinne: 1.07 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Serveeri maksakastet kartulipudru või keedukartuli ja hapukurgi või marineeritud peediga. Kastme puhul on tähtis jälgida, et maksa üle ei prae. Piisab vaid mõnest minutist, et see küpseks saaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika maks 4 cm pikkusteks ja 1 cm laiusteks ribadeks, prae kiirelt rasvaines.

2. Lisa tükeldatud sibul ning maitsesta soolapipraga.

3. Lisa jahu ja sega läbi. Kalla juurde kuum vesi ja hauta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Sega hulka hapukoor ja hakitud roheline sibul või murulauk. Viimistle maitse soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa