Argitoidud

Tai veisevokk

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Enne kui hakkad tegema veisevokki, pane tulele lisand – basmatiriis, kuna see valmib kauem. Vokiroog ise saab ruttu valmis ja maitseb imehea. Tšillipipart ei pea kartma, see annab roale vaid mõnusat mekki.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane riis keema.

2. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ja auruta pehmeks. Kuumuta vokkpann, pane sinna õli. Lisa ribadeks lõigatud veiseliha ja puhastatud viilutatud tšilli. Kuumuta segades 3 minutit.

3. Lisa austrikaste ning prae, kuni liha on pehme.

4. Sega hulka hakitud basiilik. Serveeri vokirooga kuuma keedetud riisi ning aurutatud spargelkapsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa