Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mannavaht noore rabarberiga

Argitoidud

Mannavaht noore rabarberiga

Lia Virkus Rabarberitoidud salatitest magusani
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hapukas esimene rabarber teeb ka argise mannavahu heaks. Külma piimaga on see üks ütlemata maitsev järelroog.
kuni 20 min

+ 1 tund vahu maha jahtumiseks

Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
250 g Rabarber
1 l Vesi
1.5 dl Suhkur
1.5 dl Manna
2 tl Vanillsuhkur
Piim (serveerimiseks)
1. Koori ja tükelda rabarberid. Keeda koos vee ja suhkruga madalal kuumusel 10 minutit.

2. Nirista pidevalt segades sisse manna ja hauta segades veel 5 minutit.

3. Lase jahtuda Lisa vanillsuhkur ja vahusta kohevaks. Serveeri külma piimaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes