Argitoidud

Aita vürtsikas brokoli-püreesupp

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Eesti Naine Autor: Aita Kivi
Ma ise ei tee enamasti retsepti järgi süüa, vaid usaldan oma mälu, kogemusi ja tundeid. Seega saab ka sama roa maitse iga kord natuke erinev. See supp on minu pere selle kevade lemmikuid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keedan umbes kolmveerand liitris vees (puljongit ma ei kasuta, puljongikuubikutest rääkimata) poolpehmeks brokoli, lillkapsa, vars- ja juurselleri.

2. Vahetult enne püreestamist lisan hakitud küüslaugu, ingveri, sulatatud juustu, maitseaineid, sortsu õli ja peotäie rukolat, spinatit või muud salatit (maitse tuleb salatist olenevalt täiesti erinev), samuti osa petersellist ja tillist.

3. Supp ongi kohe söömiseks valmis – segan sinna veel vaid veidi riivitud Parmesani, peale puistan maitserohelist, seemneid, idusid... Kõrvale näiteks röstitud porgandi-Saib, millel on katteks pisut pehmet avokaadot ning peale piserdatud sidrunit ja puistatud roosa soola helbeid ja pipart. Järgmiseks päevaks jäänud kogusel lasen korraks keema tõusta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa