Argitoidud

Rabarberi-kaerapiimakokteil

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tervislik kevad.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Aseta hakitud rabarberid suhkruga hauduma ja keeda madalal tulel, kuni rabarber on täiesti pehme. Vajadusel lisa veidi vett või mahla.

2. Tõsta segu jahtuma.

3. Koori banaan ja lõika väiksemateks tükkideks.
4. Püreesta jahtunud rabarberimass, banaan ja kaerapiim ühtlaselt kreemiseks joogiks.

HEA TEADA!
*Sarnast jooki võid teha ka tavalise piima või jogurtiga. Samuti tasub katsetada teisi piimasorte, nagu mandli- või sojapiima.

* Joogi sisse sobib püreestada ka maasikaid.

* Kergelt karamellise maitse saamiseks kasuta pruuni suhkrut. Hinda suhkruvajadust rabarberi hapukuse ja banaani magususe järgi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K 25.mai 2014 10:31
Väga mõnusa maitsega jook: parajalt magus ja mõnusalt kreemine, kindlasti jääb selle suve lemmikuks! Ja ei ole keeruline teha ning ei võta kaua aega :)
1