Argitoidud

Rabarberi-kaeravaht

Keskmine hinne: 2.03 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri vahtu kas piima, vahukoore või kohupiimakreemiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Aseta hakitud rabarber vee ja suhkruga hauduma.

2. Kuumuta keemiseni ja hauta madalal tulel, kuni rabarber on täiesti pehme.

3. Sega juurde kaerajahu ja hauta paksenemiseni.

4. Lase segul jahtuda ja vahusta seejärel kohevaks. Serveeri kohaselt või tõsta külma seisma.

HEA TEADA!
* Sarnast rooga võid valmistada ka mannaga ja saada põneva nüansiga mannavahu.
* Vee asemel võid hautamisel kasutada näiteks õunamahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa