Argitoidud

Rabarberi-kaerahelbekook

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri kooki vanillijäätise või vahukoorega. Kasuta kiirkaerahelbeid, mis sellises koogis küpsevad kiiremini ja on õhulisema tekstuuriga. Kogus 8 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Põhjaks vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja nisujahu.

2. Suru tainas ümmargusse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (läbimõõduga 28 cm) ja küpseta 180kraadises ahjus mõni minut.

3. Katteks sega hakitud rabarber suhkruga ja laota tainale.

4. Sega kaerahelbed kaneeli, vanillisuhkru ja võiga ning laota rabarberitele.

5. Küpseta kooki 180 kraadi juures 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa