Argitoidud

Kamajahust puder

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Pudrud Autor: Pille Enden
Võid pakkuda seda rooga soojalt nagu putru moosi- või võisilmaga (viimasel juhul ära suhkrut pane), aga ka jahtunult nagu magustoitu koos moosi ja piimaga. Pudrule võiks piima lisada pisut rohkem, magustoidule vähem.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta piim keemiseni, nirista hulka kamajahu ja terake soola. Keeda putru aeg-ajalt segades väiksel tulel 10 minutit.

2. Maitsesta soovi korral suhkruga. Serveeri soojalt võisilma või moosiga või jahtunult moosi ja piimaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M. 07.sept 2014 17:25
Maitsev! :)
Tuuli 08.juuli 2014 10:07
Minul jäi veerand kogust putru tehes veidi ikkagi vedel (samas odrajahust putru tehes samade kogustega ei jäänud), seega läks lõpus väike törts odrajahu peale ja puder võttis ilusti tugevama konsistentsi. Aga eks jahud on erinevad ja palju sõltub tootjast. Aga proovige järgi ja kui peale mõneaegset podistamist ei taha paksuks minna, lisage väheke muud jahu juurde (oder, rukis)
Siiri Kirikal 27.mai 2014 08:31
Pille Enden vastab: "Retseptis on kogused kõik õiged. Kui on soovi putru serveerida magustoiduna piimaga või kisselliga, siis võiks ehk piima panna vähem, nt 1 liiter. Pudruna on selline kogus õige."
Siiri Kirikal 26.mai 2014 07:13
Jah, küsisin autori käest kogused üle, ootan ise ka vastust ja annan siis kohe teada, kui see olemas.
Hmm 25.mai 2014 21:34
Et kuidas nende kogustega siis on? Väga tahaks proovida seda putru! Meie pere sööb igal hommikul rõõmsal meelel putrusid, aga kamajahuputru ei ole veel menüüs olnud. Ootan huviga! :)
Kahtlen samuti 21.mai 2014 17:00
kas 1 dl kamajahust piisab.
Ei usu 19.mai 2014 12:56
1dl kamajahu ja 12dl piima, kas sellest ikka tuleb puder?
Olar Kärner 01.jaan 1970 03:00
Kasutaja Rubic kustutas oma postituse 12.08.2014 15:06:14
1