Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tartiflette ehk kartulivorm

Argitoidud

Tartiflette ehk kartulivorm

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rammus kõhutäis.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1.2 kg Kartul
1 tk Sibul
200 g Pekk (kuubikuteks tükeldatud)
150 g Riivitud juust (Emmental)
2 dl Valge vein
1 sl Hapukoor 10% või rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar
VORMI MÄÄRIMISEKS
Õli
1. Keeda koorega kartulid ning lõika viiludeks. Koori ja ribasta sibul. Prae pannil pekikuubikud ja sibul.

2. Määri vorm õli või võiga ning kata kartulite, pekikuubikute ja sibulaga. Maitsesta soola ja pipraga. Puista üle riivitud juustuga.

3. Vispelda vein ja hapu- või kohvikoor ning vala vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit. Söö koos salatiga.

KOMMENTAARID

Doris 05.okt 2014 11:33
Ei olnud meeldiv see valge vein seal, kindlasti oleks see hea olnud, kui oleks veini asemel rohkem rõõskkoort koos munaga olnud :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes