Argitoidud

Kalaroog sibula ja tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Purustatud tomatid lisavad kalale mahlasust ja head maitset ning muudavad roa tervisepommiks. Kui oled küüslaugusõber, võid lisada koos sibulaga pannile ka mõne hakitud küüslauguküüne. Serveeri rooga keedetud kartulite või riisiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ning lõika viiludeks. Hauta sibulad pannil õlis väiksel tulel poolpehmeks. Lisa tomatikonserv ja keeda kastet keskmisel tulel 5 minutit.

2. Tõsta portsjontükkideks lõigatud kala kastme peale, riputa üle pipra ja soolaga. Kata pann kaanega ning hauta rooga väiksel tulel mõni minut.

3. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ja puista üle hakitud tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa