Argitoidud

Kanasupp tatrapastaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Vaid veest ja jahust valmistatud makaronid võivad kergesti laguneda. Kui seda pelgad, lisa taina hulka enne segamist ka üks muna, mis tainast paremini seob. Tainast on lihtsam vormida, kui tõstad selle korraks külmkappi tahenema. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kaks kanakoiba külma veega keema. Vett olgu nii palju, et koivad on korralikult kaetud.

2. Eemalda keemisel tekkiv vaht ja keeda, kuni liha on pehme ja tuleb kondi küljest lahti. Vahepeal lisa puljongile sool ja maitseained.

3. Eemalda puljongist koivad ja koibade küljest liha.

4. Pastataina tegemiseks sega esmalt erinevad jahud. Vala vesi juurde ja sega kahvliga n-ö näppides. Seejärel sõtku tainas kätega.

5. Rulli tainas pikaks vorstiks ja lõika sellest väikesed sektorid. Rulli sektoritest käte vahel piklikud pastajupid.

6. Lase puljong uuesti keema ja lisa selle hulka kanaliha ning pasta.

7. Keeda, kuni pasta on valmis.

8. Serveerimisel lisa hakitud petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 04.mai 2015 06:56
Aitäh märkamast! See oli päris naljakas näpukas :)
hanna 02.mai 2015 19:56
Viies punkt vajab väikest parandust
1