Argitoidud

Ürdipasta

Keskmine hinne: 2.08 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Purusta või haki ürdid.

2. Vala jahu kuhjana lauale ja tee selle sisse süvend.

3. Löö süvendisse munad, lisa purustatud ürdid ja oliiviõli.

4. Sega komponendid sõrmedega segamini ja sõtku tainas.

5. Puista lauale natuke jahu ja rulli tainas võimalikult õhukeseks.

6. Lõiga noaga pikad ribad ehk tagliatelle’d.

7. Aja vesi keema, lisa sool ja keeda pastalinte, kuni need on valmis.

8. Serveerimisel vala makaronidele õli ja lisa Parmesan ning kokteiltomatid.


HEA TEADA!
* Kui tainas tundub sõtkudes olevat väga tihke ja kuiv, võid lisada veidi vett.

* Kastmeks kasuta tavalist oliiviõli, hästi sobib ka päikesekuivatatud tomatite õli. Samuti võid lisada makaronidele hakitud päikesekuivatatud tomateid ja/või poolitatud kirsstomateid.

* Parmesani-laaste saad mugavalt lõigata kartulikoorijaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa