Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ürdipasta

Argitoidud

Ürdipasta

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 sl Oliiviõli
5 dl Nisujahu
2 tk Muna
5 dl (hakitud) Värsked ürdid (petersell, basiilik, tüümian, võillillelehed)
Õli
Parmesan (laastud)
10 tk Kirsstomat
1. Purusta või haki ürdid.

2. Vala jahu kuhjana lauale ja tee selle sisse süvend.

3. Löö süvendisse munad, lisa purustatud ürdid ja oliiviõli.

4. Sega komponendid sõrmedega segamini ja sõtku tainas.

5. Puista lauale natuke jahu ja rulli tainas võimalikult õhukeseks.

6. Lõiga noaga pikad ribad ehk tagliatelle’d.

7. Aja vesi keema, lisa sool ja keeda pastalinte, kuni need on valmis.

8. Serveerimisel vala makaronidele õli ja lisa Parmesan ning kokteiltomatid.


HEA TEADA!
* Kui tainas tundub sõtkudes olevat väga tihke ja kuiv, võid lisada veidi vett.

* Kastmeks kasuta tavalist oliiviõli, hästi sobib ka päikesekuivatatud tomatite õli. Samuti võid lisada makaronidele hakitud päikesekuivatatud tomateid ja/või poolitatud kirsstomateid.

* Parmesani-laaste saad mugavalt lõigata kartulikoorijaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes