Argitoidud

Juustuga täidetud ravioolid

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Daisy Lappard
Kogus 25 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vala jahu lauale kuhjaks ja tee selle sisse süvend.

2. Löö süvendisse munad, lisa sool ja oliiviõli.

3. Sega komponendid sõrmedega segamini ja sõtku tainas tihedaks massiks.

4. Mässi tainas toidukilesse ja aseta mõneks tunniks külma tahenema.

5. Puista lauale natuke jahu ja rulli ravioolitainas kaheks võimalikult õhukeseks plaadiks.

6. Sega omavahel riivitud Parmesan ja kitsejuustu, hakitud spinatilehed ja ürdid.

7. Tõsta tainas ravioolivormile ja aseta iga raviooli keskele teelusikatäis juustutäidist.

8. Määri taina servad munaga, kata teise tainaplaadiga, suru tainaservad kokku ja lõika ravioolid üksteisest lahti.

9. Aja vesi keema, lisa sool ja keeda ravioole, kuni need on valmis.

10. Serveerimisel lisa laastudena Parmesan.


HEA TEADA!
* Kui spetsiaalset vormi ei ole, saad ravioolid vormida ka käsitsi.

* Täidisesse võid lisada ka sinihallitusjuustu ja tavalist riivitud juustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa