Argitoidud

Seemnemüsli meega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Lia Virkus
Valmista ahjus krõbedat seemnemüslit, mis on ühtaegu tervislik ja maitsev hommikusöök. Serveerides lisa müslile värskeid puuvilju-marju ja maitsestamata jogurtit või piima. Kogus 600 grammi.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Sega kausis kaerahelbed, kaneel, seemned ja pähklid. Kata kõrgete äärtega ahjuplaat küpsetuspaberiga.

2. Mõõda sinna suhkur, mesi ja või. Pane plaat mõneks minutiks ahju 160° juurde (et või ja suhkur sulaks). Lisa seemnesegu ja sega korralikult läbi. Rösti ahjus 15–20 minutit või kuni müsli on saanud kauni värvi.

3. Lülita ahi välja, ent jäta plaat veel 10 minutiks ahju. Seejärel võta müsli välja ja jahuta korralikult. Paki õhukindlalt suletavasse purki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maiga 20.veeb 2016 09:09
Väga hea müsli! Korduvalt tehtud, sõprade ja pere lemmik.
Siiri Kirikal 17.juuli 2014 13:51
Jah, ikka saab. Pannil peab lihtsalt segu pidevalt segama. Kui helbed on saanud kuldse jume, on segu valmis. Jahutage müsli maha ja vajadusel murendage suuremad tükid veidi väiksemaks.
kati 17.juuli 2014 08:49
kas müslit panni peal saab ka röstida?
1